+31 (0)516-577373

Broekhuizen Internationale Berging Bovenweg 8 8435 VT Donkerbroek

Berging

Lichte berging is de berging van alle voertuigen tot 3500 kg.

Lichte berging

Voor deze voertuigen doen wij de berging en transport maar ook pechhulp. Is het voertuig minimaal WA verzekerd dan zijn de bergingskosten 9 van 10 keer voor de verzekeringsmaatschappij. Na de berging kunnen wij het voertuig ook vervoeren naar onder andere een garage, schade-hersteller of andere plaats naar keuze.

 

Pechhulp doen wij voor de ANWB, maar ook voor garagebedrijven, alarmcentrales van verzekerings- en leasemaatschappijen. Bij uitval van de auto kan soms ook vervangend vervoer worden aangeboden van verschillende organisaties waar onder Auto Verhuur Nederland (A.V.N.) of LOGICX. Deze auto’s kunt u op verschillende plaatsen in Nederland inleveren.

 

Onder zware berging wordt verstaan alles vanaf 3500 kg.

Zware berging

Dit kunnen zijn: vrachtauto’s,touringcars, landbouwvoertuigen. Door de jarenlange ervaring op dit gebied van het bergen en repatriëring van voertuigen is Broekhuizen een begrip in het noorden van het land. Voor dit zware werk beschikken wij over speciale zware voertuigen, die in eigen beheer zijn ontwikkeld en gebouwd en die overal in Europa kunnen worden ingezet voor calamiteiten. Deze auto’s zijn voorzien van zware bergingskranen en uitgerust met allerlei hulpmiddelen en gereedschappen. Ook zijn de voertuigen uitgerust met zware lieren en bergingslepels om de voertuigen schadevrij te repatriëren.

 

Tevens beschikken wij over een eigen trekker met een semi dieplader die gebruikt kan worden voor het vervoer van lading maar ook van voertuigen. De trekker kan ook samen met een bergingsvoertuig naar het buitenland ingezet worden voor het ophalen van bijvoorbeeld een trekker met oplegger.

Translate »